Totalentreprenad Uppsala

Du kan anlita oss för totalentreprenad i Uppsala. Det innebär att vi sköter allt från projektplanering till färdigställt objekt vid bygg- och renoveringsprojekt i Uppsala.

Totalentreprenad Uppsala takbjälkar trä

Experter i Uppsala

Anlita oss för totalentreprenad i Uppsala

Vi erbjuder möjligheten att anlita oss för totalentreprenad i Uppsala. Vi tar oss an alla typer av byggprojekt, stora som små. Totalentreprenad är en smidig lösning för dig som vill få ett renoverings- eller byggprojekt gjort utan att behöva lägga tid och energi på att själv projektleda och jaga firmor för olika uppdrag. 

Vi är en allsidig firma med rutinerade hantverkare som genom totalentreprenad erbjuder en helhetslösning för ditt byggprojekt. Det innebär att vi tar hand om allt från planeringsstadiet till fullständigt färdigställt objekt. 

Totalentreprenad är en trygghet

Att anlita oss för totalentreprenad är en trygghet för dig som kund. Vi på Underverket är måna om våra kunder och förespråkar alltid problemfria byggnadsprocesser och nöjda kunder. Därför är det viktigt med god kommunikation och hög kvalitet på arbetet. När du anlitar oss för totalentreprenad kan du som kund vara säker på att vi ställer samma höga krav på våra underleverantörer. Vi samarbetar enbart med certifierade företag med förutsättningar att hålla samma höga kvalitet som oss själva, samt lämna fullgoda garantier på material och produkter.

Hur går det till

Första steget för totalentreprenad är såklart att du kontaktar oss och berättar om dina byggplaner. Därefter går vi tillsammans igenom hur arbetsprocessen kan komma att se ut och vilka förväntningar du har på slutresultatet. Vi tar såklart hänsyn till dina önskemål i form av funktion, material och design och när vi har en bild av ditt projekt får du en offert för oss. Offerten kan du såklart jämföra med andra företag om du vill det, det är du som bestämmer om du vill anlita oss eller inte. 

När du sedan bestämmer dig för att överlåta uppdraget till oss skriver vi kontrakt på byggets väsentliga delar, så som specifika överenskommelser, tidsaspekt och budget. Vi vet att nya idéer gärna dyker upp under tidens gång och vi är alltid öppna för funderingar och förändringar, dock bör du som kund vara medveten om att vissa val kan påverka priset och skjuta fram slutdatumet.

Vid totalentreprenad är vi den enda aktör du behöver kontakta och skriva kontrakt med. Nu är det vårt ansvar att fullfölja uppdraget vilket betyder att vi förhåller oss till tidsram och budget och att det slutliga resultatet är likvärdigt med det vi avtalat. Du som kund ska känna dig trygg med oss och kan under arbetets gång alltid höra av dig och kolla statusen på bygget eller bolla idéer ifall det dyker upp frågor eller funderingar under arbetets gång. Nöjda kunder är viktigt för oss, och vi är klara med vårt arbete när du som kund är nöjd.

Anlita totalentreprenad

Vill du anlita oss för totalentreprenad är du varmt välkommen att kontakta oss. I ett första skede vill vi gärna veta mer om dina byggnadsplaner och förväntningar. Ring oss eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Användning av ROT-avdrag

Vid anställning av ett företag får man möjlighet att ta del av skattereduktion. Detta kallas för rotavdraget. Det innebär att man drar av delar i priset för arbetskostnaden. Det är enbart själva arbetskostnaden som ger rätt till rotavdraget och man får högst dra av 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Det är företaget i fråga som ansöker om rotavdraget åt dig. Resekostnader och material ger inte rätt till avdrag. Några viktiga saker att tänka på vid användning av ROT-avdraget är att man bland annat måste betala tillräckligt med skatt för att kunna använda avdraget. Företaget som anlitas behöver uppfylla vissa krav för att ROT-avdraget ska gälla. Vi på Underverket hjälper gärna till om du vill använda ROT-avdraget till våra tjänster. Kontakta oss idag så hjälper vi dig. Det går även att läsa mer på Skatteverkets hemsida om vad som gäller.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert