Snickare Uppsala

Letar du efter snickare i Uppsala har du kommit rätt. Vi på Underverket är erfarna snickare och hjälper dig med alla möjliga snickeriarbeten. Du kan anlita oss på totalentreprenad för dina byggprojekt eller för enstaka små eller stora projekt som du vill ha hjälp med. 

platsbyggda hyllor i kök under totalentreprenad utförd av Underverket

Snickare med lång erfarenhet

Erfarna snickare i Uppsala

Underverket fastighetsförädling är en liten byggfirma med stort fokus på kvalitet och funktion. Våra medarbetare är duktiga snickare med erfarenhet av många olika snickeri- och byggprojekt. Vi tar oss an de flesta uppdrag, stora som små. 

Vi kan erbjuda vår hjälp med byggnads- och finsnickeri. Alla våra arbeten utförs av erfarna och kunniga snickare i Uppsala. Oavsett om du behöver hjälp med hus- och ombyggnation, renovering eller detaljrikt möbelsnickeri är du välkommen att kontakta oss. 

Snickare med fokus på nöjda kunder

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara 100 procent nöjda med det arbete vi utför. Vi fokuserar därför alltid på kunderna i första hand och med erfarenhet vet vi att ett perfekt resultat är den kortaste vägen till en nöjd kund. Vi är noggranna med kommunikationen och arbetar gärna nära våra kunder. Tydlig kommunikation är en viktig byggsten för ett lyckat byggprojekt och vi föredrar att skapa bra och fungerande lösningar tillsammans med kunden. I många fall kan vi skapa specialanpassade lösningar efter just dina behov.

Byggnadssnickeri Uppsala

Det renoveras och byggs mycket nytt i Uppsala vilket gör att behovet av snickare och duktiga hantverkare är stort. Vi vet att det kan vara svårt att välja vilken firma man ska anlita och valet mycket ofta faller på den firma där man som kund känner sig tryggast. Vi på Underverket vill att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. Vi är mycket måna om våra kunder och arbetar alltid med deras önskemål på design, funktion och kvalitet i fokus. 

Du kan anlita oss för allt byggnadssnickeri i Uppsala. Med byggnadssnickeri menas alla grövre snickeriarbeten så som husbyggnation, ombyggnation och renovering. Som erfarna snickare har vi möjlighet att genomföra både stora och små byggprojekt med hög kvalitet.

Finsnickeri Uppsala

Finsnickeri handlar om kreativt skapande i trä och utifrån kunders önskningar kan vi skapa unika inredningsdetaljer anpassade helt och hållet efter kundens smak och behov av funktion. Behovet av finsnickare i Uppsala ökar i takt med att fler och fler önskar personliga och specialanpassade inredningsdetaljer i sina hem. Med finsnickeri ökar möjligheterna att anpassa inredning och möbler helt och hållet efter kundens behov av funktion och önskemål om design. 

Är du i behov av finsnickare i Uppsala är du välkommen att kontakta oss. Vi på Underverket genomför de flesta typer av möbel- och finsnickeri efter kunders önskemål. 

Anlita snickare i Uppsala

Vill du anlita oss för bygg- och snickeriarbeten i Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss. Du får alltid kostnadsfri offert av oss på det byggarbete du vill utföra. Beroende på vad du har för byggplaner kan vi ibland behöva komma ut och se huset eller tomten för att kunna lämna ett korrekt prisförslag. 

Ring oss gärna, eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan! 

Offertförfrågan på snickare Uppsala

Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert