Renovering Uppsala

Vi hjälper privatkunder med all typ av renovering i Uppsala.

Totalentreprenad Uppsala nyrenoverat kök med svarta och vita färger

Hög kompetens på renovering

Anlita oss för ditt renoveringsprojekt

Vi erbjuder hjälp med alla typer av renoveringsprojekt inomhus och utomhus. Det kan vara allt från köksrenovering, golvläggning och måleri inomhus till altan, balkong och fasadbyte ute. Vi utför renovering helt efter dina önskemål.

Oavsett vilken typ av renovering du vill utföra kan vi hjälpa dig. Våra erfarna snickare har goda kunskaper inom renovering och vi tar oss an de flesta renoveringsprojekten. Vi är övertygade om att ett perfekt resultat är den snabbaste vägen till en nöjd kund, därför gör vi alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din renovering.

När du behöver renovera din villa, radhus, hyres- eller bostadsrätt är du välkommen att kontakta oss. Läs mer om renovering nedan. 

Renovera inomhus

Oavsett vilket rum du vill renovera inomhus kan du kontakta oss. Vi erbjuder hjälp med de flesta typer av renovering för dig som bor i en villa, radhus, bostads- eller hyresrätt. Nedan kan du läsa mer om de vanligaste renoveringarna vi utför hemma hos kunder, men vi erbjuder vår hjälp för husets alla rum.

Renovera badrum

Vi har hjälpt många nöjda kunder att renovera badrum i Uppsala. Om du går i tankarna att fräscha upp ditt badrum är du välkommen att kontakta oss för en offert. Gå igenom dina renoveringsplaner och bolla idéer med oss, så kan vi tillsammans komma fram till bra lösningar som passar just dina behov. 

Renovera kök

Vi har goda kontakter med leverantörer av köksinredning av hög kvalitet och hjälper dig gärna med köksrenovering. Vi finns tillgängliga för dig som behöver hjälp att renovera kök i Uppsala. Kontakta oss om du vill veta mer om hur det funkar att renovera kök samt vilka kök du kan välja mellan via oss. Om du valt köksinredning eller gärna önskar köksinredning från någon annan leverantör än de vi samarbetar med kan vi hjälpa till att installera köket åt dig. 

Vi kan hjälpa dig att:

Renovera sovrum och vardagsrum

Vi får många förfrågningar om att renovera sovrum och vardagsrum vilket vi gärna hjälper till med. Hur lång tid det tar att renovera ett sov- eller vardagsrum beror på vilka förändringar du vill göra, men vi försöker alltid arbeta så effektivt som möjligt. För att du som kund ska känna dig 100 procent nöjd med vårt arbete är det viktigt för oss att vi noggrant går igenom alla detaljer kring renoveringen samt vilket slutresultat du förväntar dig. Kontakta oss om du går i tankarna att renovera ditt sov- eller vardagsrum så kan vi diskutera processen tillsammans. 

Renovera utomhus

När det gäller renovering i Uppsala utvändigt kan vi erbjuda bland annat fasadtvätt, fasadrenovering, fönsterbyte, fönsterrenovering och renovering av altan, balkong och altan- och balkongräcken. Utvändig renovering behöver genomföras då och då eftersom huset påverkas mycket av klimatet utomhus. Du kan alltid rådfråga oss om du är osäker på skicket på din fasad eller funderar över möjliga åtgärder och kostnader.

Väljer du att anlita oss för utvändig renovering i Uppsala kan du känna dig trygg med att vi utför arbetet korrekt. Vi använder oss av kvalitetsmaterial och våra hantverkare är erfarna och duktiga på det dem gör. Hos oss får du alltid en offert med ett fast pris på din renovering förutsatt att du under renoveringens gång inte önskar byta exempelvis material som kan påverka slutpriset – om så är fallet har vi alltid en diskussion om det innan. 

Offert för renovering

Önskar du få en offert av oss på renovering i Uppsala kan du ettdera ringa oss på en gång eller lämna dina uppgifter i formuläret nedan, så hör vi av oss så snart vi kan.

Komplett badrumsrenovering

Väljer du att anlita oss för badrumsrenovering kan du räkna med att vi levererar ett komplett badrum som du blir nöjd med. Vi river ditt gamla badrum och förvandlar utrymmet till ett nytt och fräscht badrum anpassat helt och hållet efter dina behov. 

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert